Kuinka kesyttää hirviöpelko?

Kuka, mitä, kenelle ja miksi


Hei uusi lukija!

Olen kovin iloinen ja toiveikas, että olet löytänyt tiesi blogiini. Haluan palkita sinut  kertomalla heti mahdollisimman rehellisesti (vaikkakin mahdollisesti aika sekavasti), millaista sisältöä tulet tästä osoitteesta löytämään, jos päätät eksyä tänne vielä uudestaan.

Ensin muutama sananen minusta. Uskokaa tai älkää, inhoan puhua itsestäni. En ole myöskään kovin taitava tuomaan esiin omia (varsinkaan eriäviä) mielipiteitäni yleiseen keskusteluun, sillä 
1) ajattelen usein olevani väärässä
2) inhoan konflikteja ja riitelyä yli kaiken. 
Näistä syistä olen lykännyt blogin aloittamista jo useita vuosia, enkä nytkään aio ensimmäisenä jakaa tätä lähipiirilleni, vaan mieluummin teille ihanuuksille, jotka ette minua ennestään tunne.

Toinen syy blogin aloituksen lykkäämiselle on työni psykiatrisena sairaanhoitajana lastenpsykiatrian kentällä. Vaikka tällä hetkellä vietän aikani kotona enimmäkseen oman jälkeläiseni mielenterveyttä ronkkien, en silti koe työelämään palaamisen kannalta tarkoituksenmukaiseksi julkaista koko nimelläni.

Olen siis luonut tähänastisen urani lastenpsykiatrialla, ja vaikka olen muutamaan kertaan jo ehtinyt vannoa vaihtavani mieluummin vaikka jätevesisukeltajaksi, huomaan kerta toisensa jälkeen ajatusteni suuntautuvan vain ja ainoastaan mielenterveyden ja –sairauksien ihmeelliseen maailmaan.

Koen työni sekä haasteelliseksi että merkitykselliseksi, ja toivon pysyväni ammattitietouden kentällä täältä kotoakin käsin. Tästä syystä tulen kirjoittamaan jonkin verran tekstejä omalta kentältäni, ja tarkoituksenani on mahdollisuuksien (ja aivonystyröiden kunnon) mukaan käyttää niissä ihan oikeita lähteitä. Elämäntilanteeseeni vedoten blogin sisältö tulee kuitenkin enimmäkseen olemaan kovin vauva- ja taaperopainotteista, ja vahvasti omaan arkeen pohjaavaa. Yritän silti pitää mielessäni, että vauvablogeja löytyy netin syövereistä jo satoja (vai tuhansia?), joten pyrin tarjoamaan muutakin tekstiä kuin oman ja jälkikasvuni arjen kuvaamista. 

Toiveeni mukaan blogi muotoutuu vastaamaan erityisesti teidän lukijoiden tarpeita, eikä pelkästään oman perheeni napojen tuijottelua. Eli palautetta ja toiveita, risuja ja ruusuja, antakaa kuulua!

Yhteistä matkaa innokkaasti odottaen,
Salla

Kommentit