Syntymäjulisteet pienokaisista

Kaupallinen yhteistyö Gallerix julistekaupan kanssa.

Teen harvoin kaupallisia yhteistöitä, mutta kun sain mahdollisuuden tutustua Gallerixin ihaniin  julisteisiin, tuntui, että tämä yhteistyö oli juuri sitä, mitä olin pitkään odottanut!



Muistan jo esikoiseni syntymän jälkeen reilu kolme vuotta sitten ihastelleeni verkossa näkemiäni syntymäjulisteita. Mietin silloin pitkään, hankkisimmeko sellaisen seinällemme, mutta aika ja paikka ei tuntunut oikealta, kun tiesin senhetkisen asuntomme olevan vain väliaikainen etappi elämässämme.


Kuopuksen synnyttyä aloimme toden teolla haaveilla kodista, jossa näkisimme asuvamme enemmän kuin pakolliset pari vuotta. Halusimme rauhalliseen ympäristöön ja tarpeeksi tilaa ympärillemme, niin seinien sisä- kuin ulkopuolellakin. Huhtikuussa pääsimme vihdoin muuttamaan asuntoon, joka vastasi lähes kaikkia kuvitelmiamme juuri meidän perheelle sopivasta kodista. 



Sitten pitikin enää tehdä siitä meidän näköinen. 

Olemme viimeisten kuukausien aikana vähitellen sisustaneet lasten omat makuuhuoneet, leikkihuoneen ja yhteiset tilat. Mutta oma makuuhuoneemme on jäänyt keskeneräiseksi tyhjine seinineen. Jotenkin sinne ei vain enää keksinyt mitään.


Kunnes somea selaillessa vastaani tulivat taas pitkästä aikaa syntymäjulisteet! Nuo pelkistetyn kauniit ja suloiset piirustukset vastasyntyneestä vauvasta, tehtynä oman vauvan syntymämitan mukaan. 


Ja kun vielä pääsin tekemään yhteistyön Gallerixin kanssa, päätin, että nyt olisi aika toteuttaa jo unohtunut unelmani näistä ihanista vauvamuistoista. Samalla saimme vihdoin oman makuuhuoneemme seinille jotain merkityksellistä ja kaunista sisältöä. 


Julisteiden alareunaan saa haluamansa tiedot lapsesta nimeä, syntymäaikaa ja mittoja myöten. Omien julisteidemme tiedot on näissä kuvissa yksityisyyden suojan vuoksi peitetty.



Gallerixin syntymäjulisteet painatetaan korkeatasoiselle semi-mattaiselle paperille. Julisteet saa itse muokata mieleisekseen ja juuri omaa persoonaa kuvaavaksi, sillä valittavana on useita erilaisia kuvituksia sekä todella montaa taustaväriä ja fonttia. Julisteen saa myös vaakatasoon niin halutessaan.


Kannattaa käydä kurkkaamassa syntymäjulisteiden lisäksi Gallerixin muutkin julistekokoelmat. Uskon, että heidän laajasta valikoimastaan valokuvaajien ja kuvittajien luomia julisteita löytyy jokaiselle jokin upea löytö!


Ja nyt vielä siihen parhaaseen osuuteen: saan  ilokseni tarjota teille alekoodin, jolla saatte 30% alennusta kaikista Gallerixin julisteista! 

Koodi Salla30 on voimassa 9.9. asti. 

Aion tätä alennusta itsekin hyödyntää, sillä törmäsin Gallerixin sivuilla muun muassa maailman söpöimpään kirahvijulisteeseen, joka vielä mahtuisi tyttären huoneen seinälle. 🤭


Ihanaa syksyn alkua jokaiselle, kaivakaahan villasukat esiin. 🤍


Kommentit